PROGRAM

09:30-10:00 // REGISTER + DEMO (30 min)

10:00-10:15 // Nuray Gokalp // Founder GlobalTech.City (15 min)

10:15-10:30 // Maarten Lammers // Program Director OBA (15 min)

10:30-10:45 // Adrian Blackwood // CIO AMI.Group (15 min)

10:45-11:00 // Dennis Mica // Business Developer 2getthere (15 min)

11:00-11:30 // BREAK + DEMO (30 min)

11:30-11:45 // Karen Dolva // Co-Founder No Isolation (15 min)

11:45-12:00 // Laurens Slats // Community Manager The Things Network (15 min)

12:00-12:15 // Marco Marechal // Strategic Advisor Connected (15 min)

12:15-12:30 // Ohyoon Kwon // Founder We-Qu (15 min)

12:30-13:00 // BREAK + DEMO (30 min)

13:00-14:00 // DEMO DEEP DIVES (60 min)

 

DEMO DEEP DIVES

// Deloitte

// AMI.Group

// The Things Network

// No Isolation

// WeQu